Privacy policy

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a acestui site de chat romanesc

Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau simplu utilizator.

Site-ul nostru nu a patruns cu forta la tine in casa, tu esti cel care se conecteaza la serverul nostru privat. Tot asa cum tu nu primesti pe oricine in casa, si noi lasam doar pe cine vrem noi sa ne utilizeze proprietatea privata. Accesul este un privilegiu nu un drept, privilegiu pe care-l putem retrage oricand capriciile noastre o cer.

Nici unul din conceptele asociate site-ului nostru, ca de exemplu numele de utilizator, ratia, comentariile, profilul, vechimea etc. nu iti apartin; ele sunt inregistrari in baza de date a serverului nostru privat, deci putem dispune de ele dupa bunul nostru plac. Serverul este platit de noi, deci ne apartime.

Este serverul nostru privat, dar noi il facem public pentru toata lumea!

Pentru a mentine o atmosfera primitoare, au fost adaptate niste reguli pentru ca fiecare sa se simta confortabil. Operatorii canalului monitorizeaza canalul asigurand respectarea acestor reguli.

Chat-ul nu este o miscare democratica … este un loc unde efectiv se aduna sute de oameni sa-si piarda timpul. Ai sa iti dai si tu seama daca nu ti-ai dat deja.

#Romania este un canal unde-ti poti intalni prietenii si unde-ti poti face altii noi. Este un canal unde fiecare este binevenit, indiferent de varsta, sex, rasa, religie, preferinte sexuale.

Conditii de utilizare

Citeste cu atentie care sunt termenii si conditiile de utilizare a acestui site de chat romanesc. Intrand esti de acord cu acesti termeni si conditii.

Retineti urmatorul fapt: doar pentru ca pe IRC corpul fizic nu este implicat asta nu inseamna ca nu puteti rani pe cineva in viata reala sau sunteti scutiti de a folosi regulile bunului simt. Retineti de asemenea: in spatele fiecarui nick se ascunde o persoana si fiecare persoana are o viata personala.