Chat roz

Chat roz, Chat online Romania pe fundal roz

Chat roz este un chat pe fundal roz, un chat al fetelor pentru culoarea roz. Daca-ti place chat online roz spune si altora sa intre pe Chetuieste.ro

Am observat ca chat-ul nostru este intr-o continua crestere si ne-am gandit sa oferim utilizatorilor nostri mai multe culori de chat. Am pregatit pentru voi 6 culori disponibile pe site-ul nostru si vrem sa mentionam caci doar interfata difera, canalele sunt aceleasi.

Dupa culorile realizate deja, ne-am gandit sa facem o culoare care sa ne reprezinte, o culoare care sa inspire incredere si optimism. Rozul nu e doar o culoare, ci o atitudine! Rozul îmi transmite inocenţă, poftă de viaţă, încredere în mine, dragoste, prietenie, afecţiune. Pentru mine, „roz” înseamnă zâmbet şi bucurie. „Rozul înseamnă un nou început; pentru cei care se gândesc la dragoste, să poarte roz” spunea si Carmen Harra.

Rozul este una dintre nuantele iubirii. Simbolizeaza afectiunea, iubirea parintilor sau relatiile amoroase.Este culoarea seductiei, romantismului, feminitatii, delicatetei, tandretii, fericirii si tineretii. Daca te imbraci adesea in roz inseamna ca ai nevoie de afectiune, tandrete si iubire. Insa in acelasi timp, ai nevoie sa-i sustii si pe ceilalti, satisfacandu-ti astfel, marea nevoie de a oferi.

Rozul – este o culoare care îl face pe cel care îl poarta sa iubeasca lumea, fiind deci culoarea dragostei si totodata cea mai romantica si afectiva culoare. Totodata, rozul este si culoarea sexualitatii. Este dealtfel si simbolul unei iubiri în tacere. Chat Roz are rolul de a calma si de a îmbuna sentimentele celor care-l folosesc.

Iata de ce am realizat acest chat romanesc pe fundal roz

Chat roz, Chat Online Roz, Chat romanesc, Chat online romanesc pe fundal roz

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte